Freya Celebration Halloween Event 2022

Infinite Elmore 2022 (HF)

Vážení hráči,

23.10.2022 jsme oslavili 30 dní od startu serveru a za tu dobu se mnohé událo. PvP je v plném proudu a nebojíme se říct, že jsou to nejlepší akce, které jsme na našich projektech kdy měli. Věříme, že se skvěle baví jak zúčastnění, tak diváci na streamech. Jako malou odměnu jsme pro vás připravili serverový event, který u nás zatím nikdy nebyl spuštěn.

Freya Celebration

Jak jistě víte Felicia byla transformována svými nepřáteli v Ice Queen Freya. Pokusíme se rozmrazit její ledové srdce a osvobodit její duši z ledového sevření. Je jen jedna cesta, jak královnu osvobodit. Po celém světě budou dropovat z mobů dárky, kterými obdarujete Ice Queen Freya (nachází se v každém městě). Snahou je probudit v ní vzpomínky na její minulost, připomenout existenci štěstí a lásky. 

Vaše snaha osvobodit královnu nezůstane bez odměny, při obdarovávání (použijete event item přímo na NPC) Ice Queen Freya je šance, že i vy budete odměněni. 

Během eventu lze u NPC Freya nakupovat Halloween doplňky (masky, cloak).

Start eventu bude po mimořádném restartu ve čtvrtek 27.10.2022 11:00. Event končí v pondělí 7.11.2022 7:00. Eventová NPC budou k dispozici až do restartu 14.11.2022.

Změna letního času na zimní

V neděli 30.10.2022 ve 3:00 nás čeká přechod z letního času na zimní, přejdeme z UTC+2 do UTC+1. Změna času je spojena s řadou nepříjemností, vše nezbytné upravíme v neděli, zbytek při pravidelném pondělním restartu. Počítejte s tím, že může dojít k posunu časů statických spawnů WB a spawnů RB, které mohou proběhnout mimo své obvyklé časové rámce.

Odměny

Neolithic Crystal - S84 Neolithic Crystal - S84
Neolithic Crystal - S80 Neolithic Crystal - S80
Neolithic Crystal - S Neolithic Crystal - S
Fire Crystal Fire Crystal
Water Crystal Water Crystal
Earth Crystal Earth Crystal
Wind Crystal Wind Crystal
Dark Crystal Dark Crystal
Holy Crystal Holy Crystal
Noble Enhancement Stone Noble Enhancement Stone
Giant's Codex - Mastery Giant's Codex - Mastery
Giant's Codex Giant's Codex
Warrior Coin Warrior Coin

Lineage2.cz team