1. Castle Siege + spuštění L2 Vault

Grace 2014 (GF 10x)

Vážení hráči,

přinášíme vám první zprávy z našeho serveru Grace, které se týkají zejména včerejších castle siege a teritorry war. A také informace o spuštění L2 Vaultu - našich herních statistik.


Včera - v neděli 28.9.2014 - proběhla na serveru Grace první obléhání hradů a podívaná to byla velkolepá. Věříme, že jste se včera skvěle bavili, protože zvraty, které jednotlivé CS a pozdější TW provázely, byly mnohdy úplně neskutečné. U některých hradů jsme byli napjati až do posledního momentu!

Vzhledem k tomu, že většina z vás se musela velmi soustředit, připravili jsme drobnou fotodokumentaci z některých siege, co jsme kde stihli zaznamenat. Doufám, že vám obrázky připomenou včerejší zážitky, a které budeme jak my z týmu, tak doufám, že i vy dlouho vzpomínat.

Ještě než se budete věnovat prohlížení obrázků ze včerejších akcí, mám tu pro vás jednu novinku, na kterou mnozí dlouho čekáte. Vzhledem k dobré stabilitě serveru jsme se rozhodli spustit statistiky L2 Vaultu. Pevně věříme, že server je již dostatečně odladěn, aby se s nimi popral bez zbytečných pádů. Statistiky jsou k nalezení na adrese Vault, kde můžete sledovat vývoj situace na serveru i vývoj hráčské základny a jednotlivých klanů. Pokud byste měli nápad na rozšíření statistik, dejte nám vědět na fóru. :)

Celou fotogalerii naleznete na našem Google+.