L2 Grace - Gracia Final

Grace 2014 (GF 10x)

Vážení hráči,
po delší odmlce Vám přinášíme novinky z dění kolem naší Lineage 2 scény.

Po zvážení všech podnětů a okolností jsme se rozhodli připravit nový L2 server. Tentokrát vplujeme do již známých vod – nový server bude startovat ve verzi Gracia Final, která u nás již dříve běžela stabilně po dobu déle jak 2 roky.

Raty budou kolem 10x,  ratované questy a řada dalších custom úprav pro zlepšení hratelnosti. Vše se dozvíte včas na našem webu a foru.


Nový server ponese jméno Grace a poběží pod záštitou Onlinegamers.cz, o.s. s vlastní doménou Lineage2.cz. Půjde převážně o CZ/SK server s tím, že se opět pokusíme oslovit zahraniční komunitu. Předpokládaný start je plánován na polovinu září s tím, že před ostrým spuštěním proběhne beta‐test.

Do startu zbývá ještě dostatek času, během kterého proběhne řada diskuzí s hráčskou komunitou jak na fóru, tak případné TeamSpeak konferenci.

Chtěl bych poděkovat řadě OG hráčů, kteří nám již dlouhá léta projevují náklonnost a podporu. Oceňujeme všechny vaše podněty k rozvoji našeho sdružení a provozu online hry Lineage 2.

L2Sinister HF bude pokračovat dále, budeme postupně pokračovat v jeho vývoji, abychom zajistili co nejstabilnější verzi H5 i pro případ, že byste v budoucnu měli zájem o nový H5 server.

Těšíme se na další společně strávený čas.

– Váš OnlineGamers L2 tým.