Příprava ostrého startu Dark Elmore + rezervace nicků

Dark Elmore 2015 (IL 25x)

Vážení hráči,

dnešním dnem končí BETA-test Lineage2 serveru Dark Elmore, rád bych poděkoval všem zúčastněným za odvedenou práci. Během testů jsme opravili řadu nesrovnalostí a doladili nastavení k maximální možné spokojenosti. Nejlepší testery máme v plánu dodatečně odměnit. Server teď čeká celkové wipe a příprava na ostrý start. 

Ostrý start  Lineage 2 serveru Dark Elmore

Start serveru bude dle avizovaného plánu tento pátek 2.10.2015 ve 20:00

Před ostrým startem bude vydána finální verze system patche, bez které se nebude možno na ostrý provoz lognout. Na její vydání budete upozorněni v dalším článku.

Registrace herních účtů a rezervování nicků

Dnes 1.10.2015 ve 20:00 bude otevřen Dark Elmore profil (L2 manager) na našem webu, který byl doposud uzavřen. V ten moment budete mít možnost vytvořit si herní účty a rezervovat si i jména (nicky) postav.

Jak na registraci?

  1. přihlašte se nebo si vytvoříte webový profil (stačí vám pouze jeden, na něm budete mít všechny své herní účty). Všechny vaše webové účty jsou přeneseny ze starého webu, ale je nutné resetovat si heslo pomocí služby zapomenuté heslo. 
  2. zaregistrujete si herní účet
  3. ve službách provedete rezervaci jména

Rezervované jméno (nick) bude spojeno s konkrétním herním účtem, po startu serveru bude možno vytvořit herní postavu pouze na tomto herním účtu. Přehled rezervovaných jmen a účtů budete mít zobrazen přehledně přímo ve formuláři dané služby.

Předem upozorňujeme, že snaha blokovat cizí jména (nicky) bude řešena individuálně a bude trestána.

Těšíme se na vaši hojnou účast už tento pátek!

Váš Lineage2.cz tým