První týden na Grand Elmore

Grand Elmore 2019 (GE 10x)

Vážení hráči a příznivci Lineage2.cz,

náš server Grand Elmore má za sebou první týden života a my vám jako vždy přinášíme informace o tom, co se u nás událo a co nás v následujícím týdnu čeká.

První týden na Grand Elmore

Máme za sebou pořádnou jízdu hned od startu serveru, kdy si na nás konkurence připravila DDoS, se kterým jsme se postupně vypořádali. Velký dík patří celé komunitě za podporu v rozsahu, který jsme upřímně nečekali. Děkujeme!

Díky dlouhému Beta Testu a dlouhé podrobné přípravě serveru, jde zatím vše dle plánu. Nenarazili jsme na žádný závažnější problém. V průběhu prvního týdne jsme na naší podpoře přijali a vyřešili přes 1100 ticketů, což je také úctyhodné číslo.


Mezinárodní komunita

Denně se na serveru protočí v průměru 1800-1900 HWID (unikátních přístupů). Server svým úspěchem a vaší spokojeností dělá reklamu sám sobě, ale i tak je o nás třeba dávat víc a víc vědět.

Pro zajímavost dáváme k dispozici seznam zemí, ze kterých nás pravidelně hráči navštěvují: Czech, Slovakia, Russia, France, Poland, Greece, Brazil, Argentina, Spain, USA, Lithuania, Germany, Ukraine, Romania, Bulgaria, Belarus, Netherlands, Portugal, Switzerland, United Kingdom, Morocco, Chile, Peru, Venezuela, Columbia.

Reklama pro Lineage2.cz

Přicházejí k nám noví hráči a ptají se, jak to na serveru vypadá. Oslovují nás nejen kvůli placeným reklamám, ale i díky vaší streamerské činnosti či pochlubení se na komunitních forech či facebooku. Každá zmínka o našem serveru a vaše zkušenosti s ním jsou velice cenné a je to ta nejlepší reference. Nebojte se napsat recenzi na vote portálech či jiných stránkách týkajících se Lineage 2.

Jakákoliv pomoc s marketingem je vítaná a v případě výrazného úspěchu se vám Lineage2.cz rádo odmění. Kontaktujte nás na našem Facebooku nebo Discordu.

Vote a splachování WC

Pravidelným votováním pro náš server pomáháte jeho zviditelnění pro další potenciální hráče. Server se vám odmění v podobě Warrior Coins (WC) za každý vote portál a také Vote Runou, která vám dává malé ingame bonusy.

Od dnešního dne 21.9.2019 vydáním tohoto článku spouštíme i splachování WC do hry, kde je můžete směňovat s ostatními hráči nebo za ně nakoupit u Lineage2.cz Vendora.

Votujte pravidelně každých 12 hodin na všech čtyřech vote portálech a získejte až 100 WC a k tomu Vote runu!

První sezóna Olympiády na Grand Elmore

Od pondělí 23.9.2019 začnou první souboje v první sezóně Olympiády, která končí v neděli 6.10.2019. První hrdinové se ozvou v hero chatu v pondělí 7.10.

Váš Lineage2.cz Tým