Dark Elmore info před spuštěním

Dark Elmore 2017 (IL 16x)

Vážení hráči,

od vydání posledního článku se toho na Lineage2.cz hodně událo. Tady je alespoň krátké shrnutí.

Nejdůležitější informace

Start serveru Dark Elmore Interlude 16x je naplánován na sobotu 30.9.2017 ve 14:00. 

Základní nastavení serveru

  • 16x EXP/SP
  • 16x adena
  • 16x drop
  • 1x WB drop
  • 3x RB drop
  • 10x Seal Stone drop
  • 16x Quest XP/SP/adena
  • 16x spoil

Nastavení rates je již pevně rozhodnuto. Podrobnější nastavení serveru se může před startem ještě měnit. Kompletní informace o současném nastavení Dark Elmore naleznete v sekci O serveru.


Diskuze o důležitých změnách

Beta Test

Beta Test bude spuštěn zhruba týden před startem serveru. Během beta testu budete mít příležitost otestovat nová nastavení oproti starému Dark Elmore. Podrobné informace včetně data spuštění bety budou k dispozici na našem fóru… později.

Rezervace nicků

Před startem serveru bude možno rezervovat nicky herních postav. Datum spuštění rezervací bude uvedeno s dostatečným předstihem. Podrobné informace budou uvedeny na našem fóru. Rezervace nicků bude probíhat v prostředí L2 web profilu a bude jako vždy bez poplatků.

L2 GM Tým

Již z kraje jsme vám slibovali rozšíření našeho teamu a to jsme také splnili. Naše řady jsme posílily o tyto členy: 

=GM=Diaz, =GM=Sneaky, =GM=K3nn1, =GM=Frey, =GM=Charlie

Těšit se můžete i na starou gardu: Nesh, Teclis a Sroubek. Nábor není ukončen, stále doufáme, že se zapojí i nějaká slečna :)

Vývoj na serveru

Pracujeme na nasazení nových oprav, kterých se od posledních úprav na serveru nashromáždlo opravdu mnoho. Dojde i k opravám několika zásadních features jako reputační body za Festival atp. Makáme na tom ve dne v noci, aby bylo vše ready před startem :)

Marketing

V pondělí bude rozesláno 70k emailů s informací o startu serveru a další info mail bude zasláno týden před startem. Rozjedou se i kampaně na Facebooku. Připravujeme i bannery, které budou moci volně šířit naši hráči. Snažíme se kromě CZ/SK komunity oslovit i zahraniční hráče.