1. týden na Dark Elmore, Eventy a Mini-Eventy

Dark Elmore 2017 (IL 16x)

Vážení hráči a hráčky,

server Dark Elmore má za sebou první týden běhu. Start serveru se povedl pohádkově, online status stále stoupá: aktuální maximu je 2007 online. Denně projde serverem v průměru 1700 unikátních hwid. Dovoluji si tvrdit, že podobného úspěchu dosáhlo OG někdy před 10ti lety ve svých začátcích. Na serveru to žije jak málo kdo z nás na CZ/SK scéně pamatuje. Hraje zde i řada zahraničních hráčů. Dle mých informací se sem chystají další, tak na ně buďte, prosím, hodní a občas s nimi prohoďte i něco anglicky :) 


Pravidelný restart 9.10.2017 v 7:00

Informace o změnách na serveru při plánovaných restartech naleznete vždy na fóru v tomto topicku.

Seznam změn, které budou nasazeny:

  • DE Vendor
    • spuštění prodeje petů
    • nová sekce Event (odměny za Warrior Coiny)
  • aktivace Cursed Weapons
  • fix Gludio GK noTrade-zone
  • fix pokus o nápravu problému s herby při vracení původního buff

Eventy a Mini-Eventy

Pravděpodobně již po příštím restartu 16.10.2017 bude aktivován první celoserverový event sběr medailí. Potvrzení data startu eventu, jeho nastavení, odměny atp. přineseme v samostatném článku.

Naše GMka pro vás připravili na fóru sekci Eventy. V této sekci budou všechny dostupné informace o eventech a mini-eventech, které se budou na serveru pořádat. Dobře si vše prostudujte, není možné při tak vysokém počtu online vysvětlovat podrobně pravidla a odpovídat na PM. Některé eventy budou ohlášeny spontálně ingame, jiné oznámíme předem na fóru, facebooku či twitteru. Všechny odměny u eventů, které budou pořádat přímo GMka budou v podobě Warrior Coinů , které si můžete proměnit u Dark Elmore Vendora v sekci Event. První GM event odstartuje již 9.10.2017 ve večerních hodinách. 

ANTIBOT ochrana

V průběhu prvního týdne bylo bohužel nutno pobanovat řadu lidí za využívání nepovolených externích programů či botů. Server je pod aktivní SW ochranou stejně jako pod dohledem GMek, neriskujte zbytečně ztrátu všeho, co jste vybudovali. Porušování pravidel v tomto směru není tolerováno. Je a bude tvrdě trestáno.


OG L2 Tým