3. týden na Dark Elmore, Valakas stále neporažen

Dark Elmore 2017 (IL 16x)

Vážení hráči a hráčky,

vstupujeme do čtvrtého týdne běhu serveru. Příští sobotu oslavíme první měsíc a čekají nás druhé Castle Sieges. Budou obsazeny další hrady, nebo snad připraví současné majitele nepřítel o jeho sídlo? Nechme se překvapit v sobotu 28.10.2017 od 20:00 a v neděli 29.10.2017 od 16:00.

Medaile z prvního serverového eventu přestanou padat v pondělí 23.10.2017 po restartu. Odměny za medaile můžete měnit u koček až do příštího restartu. Doufáme, že se vám první serverový event líbil, další budou následovat. 

Včera proběhl mini-eventLovecká sezóna”, hráči pobíhali po určených lokacích a lovili GM převlečené za dvouhlavé slepice. Každý kill se počítal za 15 Warrior Coinů

Další díl zpráv přímo z Dark Elmore vám přináší LordPhyrex. Z uniklých tajných informací víme, že se chystá trojka a další díly.

Nový mini-event: Králíci zloději

Králíci jsou zrádní. Nikdy jim nevěřte. Čas od času se najde nějaká takováhle bílá potvora, která našemu GM něco ukradne. Když se to stane, GM potřebuje vaši pomoc - musíte dotyčného králíka najít a ukradenou věc z něj dostat. Vyhrává ten, kdo vrátí ukradenou věc GM. Jako nápovědu dostanete 2 místa, mezi kterými se věc ztratila a kde by se tedy zloděj mohl zhruba vyskytovat. Shrnuto: Vyhrává ten, kdo najde správného králíka (může jich být víc), zabije ho, sebere danou věc, oznámí to GM v PM a potom ji donese GM. Králík se ve hře jmenuje Rabbit.

Videa od našich hráčů

OG L2 Tým