1. měsíc na serveru + Newbie Boost Event

Dark Elmore 2017 (IL 16x)

Vážení hráči a hráčky,

v sobotu 28.10.2017 jsme oslavili měsíc od startu serveru Dark Elmore. Z projektu máme velkou radost, společně se nám podařilo odstartovat projekt, který na CZ/SK scéně dlouho nebyl a myslím, že už ani nikdo nevěřil, že kdy bude. Na serveru to vře událostmi, stojí proti sobě dvě silné strany jako před lety na Light Elmore a nic si vzájemně nedarují. Další klany nezůstávají pozadu a již se pomalu dotahují na top klany a připravují se k boji. Na serveru proběhlo již druhé kolo bitev o hrady (Castle Siege) a včera byla zahájena třetí perioda Olympiády. Poslední WB Valakas stále neporažen! Je to vskutku unikátní projekt :)

Jako GM tým pracujeme na 110% a hodláme v tom i nadále pokračovat. Krom pomoci hráčům in-game, chystáme nové mini eventy, na které se můžete v brzké době těšit. Máme za sebou i první celoserverový event “Medal Collector” a již nyní pro Vás připravujeme další.

Nepolevujeme ani v propagaci serveru, se kterou nám pomáhá řada lidí. Po vydání tohoto článku bude spuštěna další reklamní kampaň na přilákání dalších hráčů nejen z našich krajin. Pro podporu nových hráčů bude spuštěn speciální event..

Newbie Boost Event - Bonus Start Event

Pro všechny nové hráče jseme připravili speciální event, který jim usnadní začátky na našem serveru. Server jede déle než měsíc, takže je na to ideální doba. 

Jak bude event fungovat?

Po startu eventu budou všechny nově založené postavy obdařeny Runami, které jim zvednou EXP/SP rate o 50% po dobu 7 dní. Dále obdrží speciální event balíček, který bude obsahovat shadow zbraně po low B grade s SA a shadow armory až po B grade s trvanlivostí 7 dní. Na oslavu jednoho měsíce běhu bude ve stejnou dobu Vendor Buff zcela zdarma pro všechny nové i současné hráče.

Co budete k eventu potřebovat?

Každý hráč si bude muset stáhnout nový system patch, který bude dostupný před zahájením eventu.

Kdy bude event probíhat?

  • Od dnešního dne do příštího restartu poběží na celou akci reklamní kampaň.
  • Event startuje od 6.11.2017 - 7:00.
  • Nové postavy budou získávat výhody až do 13.11.2017 - 7:00.
  • Definitivní konec bude 20.11.2017 - 7:00, kdy dojde k promazání všech nepoužitých věcí.  

Videa od hráčů