Vote - bonus start - bonus clan - vendor buff

Dark Elmore 2017 (IL 16x)

Vážení hráči a hráčky,

v tomto článku přinášíme kupu nových pozitivních informací, tak se do toho pustíme bez dlouhých průtahů.

Vote systém

Netušíte oč jde? Přečtěte si nejprve článek Vote systém s odměnou.

Celý týden byl v provozu testovací provoz Vote systému, který se blíží ke svému úspěšnému konci. Provedli jsme mnoho změn a korekcí a jsme připraveni uvést jej do “ostrého provozu”. Přesto, že se nehlasovalo od počátku měsíce, podařilo se již šestý den provozu proniknout do Top 10 serverů na obou vote portálech HopZone i TopZone! Jsme teď na úvodní stránce a hned to přináší ovoce. V základních lokacích můžete zaznamenat zvýšenou aktivitu nově příchozích. Jedná se především o zahraniční hráče. Zrovna včera jsem mluvil s Rumuny, Poláky, Španěly, Italy a Rusy! Prosíme, přivítejte je vřele na našem serveru a pomozte jim s integrací do naší komunity. 

V pondělí 27.11.2017 v odpoledních hodinách bude spuštěna všemi očekávaná služba “Splachování WC”, která vám umožní přesun doposud natěžených Warrior Coinů do hry. 


Bonus Start Event

Přilákání nových hráčů se díky vote pomalu rozjíždí, je třeba se zaměřit na jejich udržení na serveru. Od pondělního pravidelného restartu opět spustíme již otestovaný Bonus Start Event. Po startu eventu budou všechny nově založené postavy obdařeny Bonus Start Event Box, který vám po rozkliknutí dá Runy na EXP/SP 50% po dobu 7 dní. Dále obdržíte různé Boxy, které budou obsahovat shadow zbraně po low B grade s SA a shadow armory až po B grade s trvanlivostí 7 dní. Event bude v provozu až do odvolání. 

Bonus Start Clan Event

V tuto dobu startuje mnoho serverů. Víme o několika klanech, které spekulují o tom, na který server vyrazit, proto jsme si pro ně připravili něco navíc. Nově příchozí klan bude mít možnost získat bonus v podobě klan reputačních bodů (dále jen CRP). Body budou přiděleny na základě počtu členů klanu, jejichž unikátnost ověříme dle HWID. 

  • 10 členů (minimum) = 5 000 CRP
  • 20 členů = 10 000 CRP
  • 30 členů = 15 000 CRP
  • 40 členů = 30 000 CRP

Pro získání CRP bonusu nás kontaktujte na email ticket@lineage2.cz nebo pomocí PM na FB. Nezapomeňte uvést všechny podstatné informace.

Dark Elmore Vendor Buff

Buffy budou do odvolání zcela zdarma. Později je v plánu nastavit zpoplatnění pro buff od lvl 74, kvůli odtoku adena z trhu.

Celoserverový Vánoční Event

Tradiční vánoční event bude spuštěn od 18.12.2017 až do restartu 1.1.2018. Podrobnosti o fungování eventu a odměnách vám přineseme v extra článku.

Video Novinky od NarcisSally

OG L2 Team