Vánoční event 2017

Dark Elmore 2017 (IL 16x)

Vážení hráči,

čekají nás první Vánoce, které server Dark Elmore 17 oslaví. Připravili jsme pro vás tradiční vánoční stromečkový event. Z eventu vám krom předmětů pro získání vánočních stromečků budou padat i ohňostroje na blížící oslavu konce kalendářního roku.

Start eventu bude po pravidelném automatickém restartu v pondělí 18.12.2017. Event končí v pondělí 1.1.2018 po pravidelném restartu. Eventová NPC budou k dispozici až do restartu 8.1.2018.

Od pravidelného restartu 25.12.2017 bude možnost odevzdat u event NPC stromečky a získat náhodnou odměnu. Ptáte se na odměny? Nechte se překvapit. Santa bude odměňovat dle toho jak jste byli na přes rok hodní. Kdo zlobil dostane uhlí :-p

Jak to funguje?

Princip je snadný, po celém světě vám budou padat z mobů tyto předměty:

Star Ornament Star Ornament
Bead Ornament Bead Ornament
Fir Tree Branch Fir Tree Branch
Flower Pot Flower Pot

V každém městě je event NPC Santa Trainee, u kterého můžete předměty měnit za vánoční stromečky. Lze získat i Santovu čapku. Ohňostroje budou dropovat spolu s itemy na tvorbu vánočních stromečků.

Vánoční koledy nebudou z mobů dropovat, je jich 10 druhů a vždy to zbytečně znečišťuje inventář. Kdo bude mít zájem může je získat přimo od event NPC Santa Trainee.

Odměny

Christmas Tree Christmas Tree
Special Christmas Tree Special Christmas Tree
Santa's Hat Santa's Hat
Firework Firework
Large Firework Large Firework

Za celý tým Dark Elmore - Lineage2.cz - Onlinegamers.cz, z.s. vám přejeme krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.