Olympiáda a toogle AntiBuff

Dark Elmore 2017 (IL 16x)

Vážení hráči a hráčky,

vítám vás v novém roce 2018. Server Dark Elmore oslavil 29.12.2017 třetí měsíc od startu :) Serveru se daří skvěle. Na server díky vote přicházejí další nováčci ze zahraničí, ale i z ČR/SR, což nás moc těší. Prosíme všechny hráče, votujte každý den a získejte Warrior Coiny, které vám pomohou usnadnit si hru a trochu si přivydělat.

Při pondělním pravidelném restartu 8.1.2017 jsme si pro vás připravili několik změn, které chceme na server zavést. Podoba těchto změn nemusí být finální. Vyzkoušejte je v ostrém provozu a dejte nám zpětnou vazbu na našem fóru. 

Olympiáda

Hlavní změnou bude zatraktivnění olympiády i pro běžné hráče, kteří mají jasno v tom, že z nich hrdinové nebudou, a tak se na olympiádu ani neregistrují. Nově totiž získá za odehrané zápasy každý odměnu v podobě Nobles Gate Passů (NGP). Do současnosti bylo nutno získat na olympiádě alespoň 50 bodů. Tento limit byl odstraněn. Pokud budete mít odehráno 9 zápasů a zůstanou vám alespoň nějaké body, můžete si za ně po konci sezóny vybrat NGP. 

Druhou změnou je úprava času. Olympiáda bude probíhat každý den od 20:00 do 24:00.

AntiBuff toggle skill

Tato featura bude uvedena do testovacího provozu na dobu 14ti dní, potom rozhodneme, jak s ní naložit. Funkce je snadná, všechny herní postavy obdrží toogle skill (AntiBuff). Pokud je skill aktivní, nemůže postava přijímat žádné buffy od jiných hráčú mimo party (selfbuffy a buffy od členů party nebudou blokovány). 

OG L2 Tým