Srdíčkový event 2018

Dark Elmore 2017 (IL 16x)

Vážení hráči a hráčky,

od posledního článku se toho na serveru mnoho událo. Došlo k migraci nemalé části populace na nově startující servery. To dá příležitost menším klanům změnit poměry na serveru, obsadit hrady atp. Nemějte obavu i přes pokles online hráčů jsme zde stále pro vás a pokračujeme v našem úsilí vylepšovat náš server a přinášet vám další herní rozptýlení. V minulém týdnu došlo k vyvlastnění Clan Hall dle pravidel, takže jsou volně dostupné v aukci. A teď již ke změnám a novinkám, které pro vás máme:

Srdíčkový event

Event startuje po pravidelném restartu 26.2.2018 a končí při dalším restartu 5.3.2018. NPC na výměnu odměn budou k dispozici až do následujícího restartu. Pravidla eventu jsou jednoduchá. Z monster budete dropovat devět částí srdíčka. Po složení celého srdce jej můžete odevzdat u Orion The Cat, které jsou k dispozici v každém městě. Po odevzdání získáte náhodnou odměnu: 

různé množství Warrior Coinů různé množství Warrior Coinů
Secret Book of Giants Secret Book of Giants
Looted Goods - Red Filing Cabinet Looted Goods - Red Filing Cabinet
Looted Goods - Purple Filing Cabinet Looted Goods - Purple Filing Cabinet

Vote systém

Při založení vote bylo slíbeno zavedení dalších dvou vote serverů a navýšení tak počtu WC, které lze získat. Rozhodli jsme se, že další vote servery zatím přidávat nebudeme, ale zvedneme odměnu u stávajících dvou, tak aby množství získaných WC odpovídalo původnímu výpočtu. Za jeden server místo 25 WC získáte nyní 50 WC. Každých 12hodin tak můžete získat 100 WC.

PvP Turnaj

Jak se ukázalo o uspořádání turnaje nebyl takový zájem v jaký jsme doufali, proto jsme se rozhodli jej odložit na někdy v budoucnu. Celý systém včetně arény je připraven, takže je možno jej využít i jako běžný GM minievent.

Váš OG L2 Tým