Změny na webu a v donate modelu

Dark Elmore 2018 (IL 16x)

Vážení hráči,

přípravy nového serveru Dark Elmore 2018 jsou v plném proudu a s nimi probíhá i několik změn týkajících se webu a toho jak funguje donate model.

Pročištění L2 web profilů

Z důvodu údržby databáze jsme provedli promazání všech web profilů, které nemají žádnou platební historii. Nově byla zavedena unikátnost emailu. Pokud měl někdo více jak jeden web profil na stejný email, došlo k jeho sloučení do jednoho profilu. Na web se můžete přihlašovat nejen pomocí uživatelského jména ale nově i pomocí vašeho emailu. Všem doporučujeme užívání jen jednoho web profilu na kterém budou mít připojeny všechny své účty.


Donate model

Nasadili jsme novou přehlednější verzi donate modelu. Nově budete nakupovat přímo Dark Elmore Coin (dále jen DEC), které si budete moci přenést do hry. DEC již nelze ze hry vracet zpět na vaše profilové konto. Převodní kurz bude stejný 1 CZK = 10 DEC. Původní profilová měna OG na vašich kontech a je automaticky převedena na DEC.

Pro usnadnění jsme zavedli do platebního formuláře tlačítka, která vám rovnou zobrazují DEC bonus. Jednoduše kliknete na tlačítko nebo zadáte množství DEC, v dalším kroku vím bude zobrazena požadovaná částka ve zvolené měně až následně jste přesměrováni na platební bránu, kde částku můžete uhradit. Formulář pro online platby bude k dispozici až po spuštění nové platební brány.

Nová platební brána

Připravujeme pro vás novou platební bránu, která již bude přijímat platby z celého světa. Nabízí velkou škálu platebních metod. Pro ty, kteří nemají možnost platit kartou budou k dispozici alternativní platby a zachováme i možnost bankovního převodu přímo na náš bankovní účet. 

Další připravovaný článek bude informovat o VIP modelu + Vote modelu pro DE18. Informace o datu spuštění Beta Testu zveřejníme v příštím týdnu.

Váš L2 Tým