Boost pro nové hráče

Grace 2014 (GF 10x)

Vážení hráči,

máme za sebou téměř 6 týdnů běhu serveru Grace a populace nám neustále, i když pomaličku roste. Jsme moc rádi, že se vám na Grace dobře hraje, že tu vznikla přátelská komunita a že se k nám přidávají další známé i nové tváře. Pevně věříme, že kvalitní zázemí i příjemné herní prostředí, které náš Gracia Final server nabízí, má skvělý potenciál pro růst a dlouhodobou stabilitu. 

Abychom vyšli vstříc nově příchozím hráčům, vyšperkovali jsme startovací balíček pro nově založené postavy. Původní balíček jsme rozšířili o:

1 Rune of EXP 30% na 5 hodin

1 Rune of SP 30% na 5 hodin

1 Chocolate Cookie (sušenka, která kompletně doplní vitalitu do plného stavu)

2 Vitality Replenishing Potion (lektvar, který doplní zhruba 1 level vitality (v závislosti na současném levelu vitality))


Vzhledem k tomu, že se server Grace zdá být dlouhodobě stabilní, rádi bychom oslovili další hráče jak z dalších českých a slovenských serverů, tak i ze zahraničí, a nabídli jim možnost hrát u nás - na vyladěném Gracia Final serveru s přátelskou komunitou a aktivním GM týmem. Pokud by se u nás ukázalo vícero nových hráčů, buďte k nim, prosím, ohleduplní a pomozte jim začlenit se do naší komunity. Jejich zkušenosti ze zahraničních serverů mohou pomoci zlepšit postavení vašich klanů, jejich kultura může obohatit vaše obzory. Větší populace může zajistit zajímavé zvraty během CS a TW a celkově podpořit zábavu při společných akcích. Proto prosím, buďte ohleduplní a starejte se o nově příchozí hráče, protože jen tak můžeme společně provozovat server po dlouhý čas. V tomto ohledu musíme spolupracovat všichni dohromady.

Děkuji za vyslechnutí i za vaši dlouhodobou pomoc a zejména děkujeme těm z vás, kteří nám aktivně pomáhají odlaďovat provoz serveru Grace.

Přejeme vám pohodové hraní a hodně zábavy!

Za GM tým, Sroubek