První králičí event

Grace 2014 (GF 10x)

Obyvatelé Fantasy Islandu se rozhodli představit svůj báječný ostrov všem odvážným ze serveru Grace. Po celém svém ostrově rozmístili skryté části pokladů (Treasure Sack Pieces). Získat odměnu nebude tak snadné. Je potřeba proměnit se v divokou zvěř a získat tak dovednosti, které umožní části pokladu vyhrabat. Ve všech městech najdete event managery, kteří vás ochotně přepraví na Fantasy Island, a to zadarmo.

V čase od 19:00 do 20:00, a to každý den od 30.3. do 6.4.2015 bude možné od managera zakoupit transformační svitek (Rabbit Transformation Scrolls). Manager vám dá 5 svitků, aby nebylo nutné během eventu přepínat na jiné chary. Svitek vás po rozkliknutí promění na 10 minut v králíčka. Během této transformace získáte 2 nové skilly - Rabbit Magic Eye, pomocí něhož budete hledat skryté truhličky, a Rabbit Tornado, kterým je otevřete. Truhličky vydrží po odhalení asi 18sec, než se despawnou.

Máte možnost objevit i vzácné truhličky, které poznáte tak, že se nad nimi při odhalení objeví ohňostroj. 


Mohou obsahovat Treasure Sack Pieces, popřípadě celé Treasure Sacks. Dávejte si pozor, každá transformace zmizí pokud vstoupíte do hlubší vody.

U EM máte možnost měnit Treasure Sack Pieces za celé Treasure Sacks. Výslednou odměnu získáte náhodně po rozkliknutí Treasure Sack.

Treasure Sack Odměny
 1st Place Treasure Sack S-Grade armor, or Soul Crystal 13-14
 2st Place Treasure Sack S-Grade enchants, Giant's Codex, Attribute Stone
 3st Place Treasure Sack A-Grade, B-Grade enchants, Life Stones, BSoR
 4st Place Treasure Sack C-Grade, D-Grade enchants, Shadow Agathion Bracelet, BSoE
 5st Place Treasure Sack Fruit Cocktail Set
 6st Place Treasure Sack Various Buff Juices