Halloween Event 2021

Infinite Elmore 2021 (HF)

Vážení hráči,

připravili jsme pro vás první serverový event a víkendový EXP/SP boost event.

Víkendový EXP/SP Boost Event

Od pátku 29. 10. 2021 19:00 bude aktivován speciální EXP/SP boost event. Boost Event přidává 30% EXP a SP a to až do nedělní půlnoci 31. 10. 2021. 

Změna letního času na zimní

V neděli 31.10.2021 ve 3:00 nás čeká přechod z letního času na zimní, přejdeme z GMT+2 do GMT+1. Změna času je spojena s řadou nepříjemností, například posunem časů CS atp. Vše nezbytné upravíme v neděli, zbytek při pravidelném pondělním restartu. Počítejte s tím že může dojít k posunům času statických spawnu WB, které mohou proběhnout mimo své obvyklé časové rámce.

Nastavení omezení pro veřejné chaty

Vzhledem k šířícím se pokusům o SCAM ohledně prodeje předmětů za RMT, adena sell atp. jsme byli nuceni přistoupit ke stejnému omezení, jako na předchozích projektech. Všechny veřejné chaty (all, shout, trade) včetně odesílání emailů budou od pondělního pravidelného restartu dostupné pouze pro herní postavy s lvl 25+, děkujeme za pochopení. 

Halloween dýňový Event

Start eventu bude po pravidelném automatickém restartu v pondělí 25.10.2021 6:00. Event končí v pondělí 8.11.2021 6:00. Eventová NPC budou k dispozici až do restartu 15.11.2021.

Průběh eventu 

Monstra po celém světě budou dropovat  Nectary, který lze u Event Managera vyměnit za semínka dýní a zbraně. Event Manager se nalézá v každém městě.

Event Manager vám za nasbírané Nectary poskytne:

  • Malé semínko - 1 Nectar
  • Velké semínko - 50 Nectarů
  • Zbraň potřebnou pro sklizeň dýně - 10 Nectarů

Kromě dropování Pollen, budete mít možnost zakoupit, od event managera, halloweenské masky a speciální halloweenský cloak. Masky zmizí automaticky po 7 dnech od zakoupení. Všechny masky jsou pouze vizuální záležitostí, všechny původní skilly jim byly odebrány.

Sázení semínek a sklizeň dýní:

Poklikáním na semínko zasadíte dýni. Dýni musíte 5x zalít pomoci Nectarů (vezmete do targetu dýni a 5x poklikáte na Nectar). Dýně po zalití vyroste a promění se v dýni různé kvality a v ten moment ji můžete sklidit pomocí zakoupené zbraně. 

Dýni sklidíte tak že na ni zaútočíte pomocí zakoupené zbraně, útokem jinou zbraní či kouzlem snižujete šanci na drop. Doporučujeme sklizeň provádět ve skupině 4-5ti lidí, aby vám dýně nezmizela ještě před tím, než se vám ji podaří otevřít.

Odměny

Scroll: Enchant Weapon (A) Scroll: Enchant Weapon (A)
Scroll: Enchant Armor (A) Scroll: Enchant Armor (A)
Scroll: Enchant Weapon (B) Scroll: Enchant Weapon (B)
Scroll: Enchant Armor (B) Scroll: Enchant Armor (B)
Scroll: Enchant Weapon (C) Scroll: Enchant Weapon (C)
Scroll: Enchant Armor (C) Scroll: Enchant Armor (C)
Scroll: Enchant Weapon (S) Scroll: Enchant Weapon (S)
Scroll: Enchant Armor (S) Scroll: Enchant Armor (S)
Greater Haste Potion Greater Haste Potion
Greater Swift Attack Potion Greater Swift Attack Potion
Quick Healing Potion Quick Healing Potion
Gemstone S Gemstone S
Greater Magic Haste Potion Greater Magic Haste Potion
Giant's Codex Giant's Codex
Giant's Codex - Mastery Giant's Codex - Mastery
Warrior's Coin Warrior's Coin